tisdagen den 8:e maj 2012

Bra odds på Vitryssland hcp!

Alla tre spel satt igår, den första matchen mellan Frankrike-Kanada slutade 2-7 vilket innebar att överspelet på över 6,5 mål till HÖGA 1,86 gick in, sen överspelet på Sverige behövdes det nästan bara en period för spelet att gå in till 2,05 och sen Draw no Bet på Wigan till 1,96 gick in då de vann med 1-0.

Idag blir det bara ett spel i ishockey-VM fast det spelas två stycken grymma matcher idag mellan AIK-DIF och Liverpool-Chelsea.

Tryck LÄS MER för dagens spel! Bra spel i AIK-DIF och Liverpool-Chelsea?

Vitryssland - Kazakhstan (0-2,5) 1 (2,60) Ishockey, VM (TIDIG MATCH: 15:15)
Detta är verkligen ett "överodds" då Vitryssland har presterat mycket bättre än vad spelbolagen framhäver, medan Kazakhstan inte har något jävla dugg i detta VM att göra. Sett till resultaten så kan Vitryssland spela bra ishockey då de "endast" fick en 1-0 förlust emot VM-arrengören Finland och fick en 3-2 förlust emot Schweiz som är normal-bra.
Om man ska sätta lagens resultat i perspektiv med varandra så spelade Vitryssland som sagt 3-2 mot Schweiz medan Kazakhstan förlorade med 5-1, och bara det säger en del. Sen så förlorade Kazakhstan emot Frankrike med 6-3 som är ett av de sämsta landslagen i gruppen och det visar bara att Kazakhstan är riktigt usla. Det finns liksom inget som talar för Kazakhstan för tillfället, utan allt talar för Vitryssland. 
Vitryssland -1,5 till 1,71 är också ett riktigt bra spel för den som vill vara lite "säkrare" men jag spelar Vitryssland -2,5 till 2,60 då oddset är alldeles för högt!

Jag spelar:
Vitryssland -2,5 till 2,60!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar