torsdagen den 24:e maj 2012

AIK gör många mål emot ett skadedrabbat Gais!

2/2 spel gick in igår, överspelet gick in precis till 2,63 då det blev exakt 4 mål och det andra spelet gick in till 1,83 då det blev mål före 27:00min.

Idag blir det två spel ifrån Allsvenskan.

Tryck LÄS MER för dagens spel! Vilka spel har ni hittat idag?

AIK - Gais "AIK över 2,5 mål" (3,75) Fotboll, Allsvenskan (Bet365)
Äntligen har det släppt för AIKs offensiv då de i den senaste matchen slog Norrköping med 5-2 efter ha legat under med 0-2. Det har snackats om att AIK har det bästa försvaret och det kanske stämmer, men man måste gå framåt och göra mål för att vinna matcher och jag tror att AIK har hittat rätt nu. Att få nära 4ggr pengarna på att AIK gör minst 3 mål emot ett skade- och sjukdrabbat Gais är för högt. AIK har redan blivit slashade från 1,95 till det aktuella oddset 1,65. 

Gais har det tufft nu, lagkapten Fredrik Lundgren tränade nämligen inte senaste träningen och inte heller Calum Angus, Erik Johansson och Markus Gustafsson – rätt viktiga spelare som Axén behöver till kvällens match. 
- Jag är inte säker på någon av dom. Jag kan bara hoppas, säger han och berättar Gustavsson och Johansson har förkylningstendenser och förmodligen inte åker med till Stockholm i eftermiddag. 
- Det lutar åt att dom åker senare eller inte alls om vi har otur. 
AIK? 
- Dom vet i vilken situation vi är i och kommer att starta med mycket energi. För oss handlar det om att överleva första kvarten. 
Wanderson undersöktes av läkare i förrgår och är inte med mot AIK – en lindrig ligamentskada i knät som kommer att läka under EM-uppehållet.

AIK över 1,5 mål till 1,83 (bet365) är också ett riktigt bra spel!!

Jag spelar:
AIK över 2,5 mål till 3,75 (Bet365)
Malmö FF till 1,90 (Unibet)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar