lördag 18 februari 2012

Stryktipset 18/2 och Mönchengladbach till 2,15!

Kvällen började bra då Malmö vann till klara 2,08 och efter det verkade som om överspelet i Bundesliga verkade att sitta när det stod 1-1 i halvtid, men tyvärr slutade matchen 1-1 och då sprack överspelet. Så 1/2 spel satt.

Idag är det den tredje omgången i Tips-SM där jag har spelat min 64-raders Stryktips. Sen har jag också ett oddsspel från Bundesliga IGEN :)

Tryck LÄS MER för dagens spel! Bästa spikarna idag på Stryktipset? Skrällarna?


Stryktipset
Tips-SM omgång 3
Spelstopp 15:59

(Klicka bannern för att spela)


Så här spelar jag:Kaiserslautern - Mönchengladbach 2 (2,15) Fotboll, Bundesliga
Kaiserslautern har det jobbigt. Två raka förluster och totalt tolv raka tävlingsmatcher utan vinst. Kaiserslautern ligger just nu på kvalplats ner till Bundesliga 2 och måste göra en ordentlig uppryckning inom kort. I förra helgen blev det en 0-2 förlust mot Bayern München och det var smickrande förlustsiffror.

Mönchengladbach fortsätter att överraska den här säsongen. Närmast kommer de från en läcker 3-0 seger mot Schalke, där slutresultatet redan var spikat efter knappa halvtimmen. Mönchengladbach är med i toppkvartetten som har gjort ett ryck i tabellen. Fortsätter de i den här takten, så talar allt för att de sensationellt kommer att ta sig till Champions League.

Jag spelar:
Mönchengladbach till 2,15 hos Unibet

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar